Sider

onsdag den 20. marts 2013

Hvad man kan laere af at rejse langt vaek med en baby

Lola og jeg er ankommet til USA. Det er nu 20 timer siden vi landede i San Franciscos internationale lufthavn og vi er et par lektioner rigere (eller maaske nok mest mig). Hvad har vi saa laert af det?

- At man skal lade vaere med at lade sig overtale af sin mor (og chauffoer) til at ankomme til lufthavnen 7 timer foer flyafgang, blot fordi der er nogen, der for 4 dage siden paastod at der ville blive snestorm. Det betyder nemlig at man tilbringer en hel nat i en lufthavn uden at ens barn og en selv faar sovet ordentligt. Det er et rimelig daarligt udgangspunkt for en lang rejse over Atlanten.

- At man boer afstemme maengden af medbragt toej til baby efter maengden af sveskemos, man har haeldt paa barnet i dagene op til afgang. ELLER - at sveskemos er rigtig godt mod forstoppelse, men at det kan vaere en daarlig ide at give den en paa godaw'en med sveskemos i dagene op til en lang rejse.

- At man ikke behover at medbringe en hel kuffert med adspredelser til mor, der rejser alene med baby, for man kan alligevel ikke strikke eller haekle, skrive, laese avis eller tegne, naar man er fuldtidsbeskaeftiget med en baby.

- At det kan vaere en rigtig god ide at sporge om man kan faa en babykurv/lift til baby - men at man boer vaere parat til at glaede sig over at den kommer til at fungere som babyrelateret opbevaringsplads, istedet for seng til baby.

- at en snottet baby, kan betyde en baby med ondt i oerne. Heldigvis var det ikke alt for slemt med Lola, men det forhoejede tryk i oererne betoed baade  - at hun blev maratonammet under hele flyveturen og ikke blot ved start og landing, som vi plejer, naar vi flyver og at hun ikke ville ligge fladt ned og sove i den ellers meget fine babykurv/lift, vi havde til raadighed.

- At man - uanset hvordan baby og mor har det under flyveturen - kommer frem og at sandsynligheden for at man er hadet af samtlige passagerer i de 12 timer en tur til SF varer, er staerkt begraenset. ELLER - med andre ord ... at det er det hele vaerd, naar man moedes af det her og soester venter paa den anden side af skiltet med EXIT:


2 kommentarer:

  1. Årh, shit mand, jeg kan lige forestille mig det! Synes du er så sej, at du "bare" lige har nappet sådan en rejse alene - med baby :-O Jeg er ikke ret stor fan af rejsedelen, men nøj, hvor er det en fed følelse at nå destination! Håber I får sovet ud og får vasket tøj ;-P Rigtig god tur!
    Kh. Trine

    SvarSlet
  2. Av av, godt familien venter og i kan tage en lur....

    SvarSlet

Jeg bliver sindssygt glad for en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...